OLIVAL- ČAROBNI SET

08:20:00

U mojoj se kozmetičkoj kolekciji od blagdana obnovilo dosta toga i isprobavši odlučila sam podjeliti sa Vama. Trenutno je na redu Čarobni set od OLIVALA  koji sam nabavila u dm-u za vrijeme blagdana.
Kada želite adekvatno hraniti kožu, a uz to još i svjetlucati i mirišati ovo je prava kombinacija za Vas.

Pa krenimo onda sa dozom mirisa i njege uz popodnevnu kavu :)



OLIVAL ČAROBNO ZLATNO ULJE

Miris je božanstven. To je ono što sam prvo primjetila. Ipak sam žena od parfema. Druga stvar je da ostavlja prekrasan sjaj na koži, a opet ne previše upečatljiv. Ako želite popraviti boju kože u zimskim danima ovo je idealna prilika. Taman za nijansu da Vam koža izgleda hranjivo, svježe i sjajno. 

Olival čarobno ulje sa zlatnim česticama je pogodno za kožu, kosu i lice. Kombinacija od 5 ulja adut je za potpuno suhu i meku i sjajnu kožu. Ono što je još jedan veliki plus je to što je koža meka na dodir.

Koristim ga najčešće prije odlaska van nakon tuširanja ili kupke. Moj je apsolutni favorit za sjaj kože, a pogotovo mislim da će biti na ljeto.

Upotreba: Nanosi se na lice kosu i tijelo. 

Pakiranje: 50 ml

Sastojci: Isopropyl Myristate, Diethylhexyl Adipate, Caprylic Trygliceride, Simmondsia Chinensis Seeds Oil, Macadamia Ternifolia Seeds Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Stearakolnium Hectorite, Prpylene Carbonate, Argania Spinosa Carnel Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Corylus Avellana Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Synthetic fluorphlogopite, CI77891, CI7491, Parfum

Proizvođač: Olival d.o.o, Trebež 20, 10090 Zagreb



OLIVAL ČAROBNO MLIJEKO ZA TIJELO

Ima dodatak 6 izvrsnih ulja koje u ovim zimskim mjesecima apsolutno hrane kožu. Ulja su: lješnjak, badem, , jojoba, ruža, makadamija, argan. Idelano je za kožu nakon kupanja ili tuširanja. Isto tako ćete mirišati odlično i koža će Vam biti meka na dodir. 

Svatko tko je kupio set zna koliko je cijena bila povoljna. Inače sam čarobno ulje jednom kupila u dm-u kad sam imala kupon za popust. 

Upotreba: Nanesti na kožu nakon kupanja ili tuširanja

Pakiranje: 200 ml

Proizvođač: Olival d.o.o Trebež 20, 10090 Zagreb 

Sastojci: Aqua, Cprylic/Cpric Trygliceride, , Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed oil, Argania Spinosa Kornel Oil, Corylus Avellana Seed Oil, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipclyhydroxystearate, Rosa Cnina Fruit Oil, Prfum, Sodium Atearoyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid



Hranite dušu vjerom i pozitivom, a tijelo njegujućim mirisnim proizvodima po vašem ukusu. Družimo se dalje u novim postovima!

Ugodan ostatak večeri :)







You Might Also Like

0 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images